dimarts, 20 de setembre del 2011

activitats AMPA 2011

AMPA CEIP MANUEL DE CASTELLVÍ I FELIU
(VILABELLA)

Vilabella, 20 de setembre de 2011

Benvolguts pares i mares,

 El proper dimecres dia 21 de setembre per la tarda, que el professorat té reunió de ZER, començarem a oferir el “servei de monitors” de 15h a 17h i continuarà durant tots els dimecres que hi hagi reunió de Zer. 


     Recordem que aquest és un servei gratuït, de lliure elecció i que poden assistir el dimecres que creguin oportú sense haver d’apuntar-se abans.
 Enguany, hi hauran dues persones que vetllaran i treballaran amb els nens i nenes: L’Eli (monitora de dibuix i manualitats) i la Laura (monitora de multi-esports).


Les activitats les proposaran els monitors i els grups es faran en funció del que escollin els nens i nenes podent-hi haver interacció entre grups quan es cregui necessari.
 En el cas de que tinguin que portar algun material de casa s’avisarà, com és de costum, amb un paper a la porta de l’escola.

Per poder evitar qualsevol problema, us recordem que féu extensiu als vostres fills i filles que els dimecres es seguiran les pautes de treball que indiquin “els monitors”, i que en cap cas es poden portar bicicletes, monopatins, patins, etc, com tampoc menjar o llaminadures.

 També s’haurà de respectar el mobiliari i les instal•lacions.


Si esteu interessats que el vostre fill/a faci ús d’aquest servei que us ofereix l’AMPA des des el primer dia, hauríeu de portar el full d’autorització adjunt demà a l’escola, els que l’utilitzen més tard el podeu portar fins el divendres 30 de setembre. 


 Si us plau retorneu aquest full encara que el vostre fill no hi assisteixi indicant-ho a la casella corresponent.

NO HI ASSISTIRÀ       NOM DEL NEN/A_______________________
                                                                                                                 L’Ampa




AMPA CEIP MANUEL DE CASTELLVÍ I FELIU
(VILABELLA)

EN/NA/N’________________________________________________________amb DNI____________, com a pare □ , mare □ , o

tutor □ AUTORITZO al meu fill/a, fills/es ________________________________
_____________________________________ curs _____________________
a assistir a les activitats que L’AMPA ha preparat per els dimecres de 3 a 5 de la tarda en que el professorat té reunions de ZER

Signatura


…………………………………………………………………………………………………………….

TELÈFONS DE CONTACTE

TELÈFON_______________________    MÒBIL_______________________

………………………………………………………………………………………………………………..

OBSERVACIONS
  

Per poder assegurar la millor atenció possible,anoteu aquí,  si el vostre fill/a pateix algun tipus d’al•lèrgia (alimentària, ambiental,de contacte…) o malaltia crònica (asma, bronquitis,hemorràgies nasals…) o qualsevol observació que creieu que els monitors haurien de  saber.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada